Πληροφορική - yourstudy-community

Πληροφορική

Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί πολύ σημαντικό εργαλείο για αρκετά επαγγέλματα. Σίγουρα η ανάλυση δεδομένων είναι το βασικό αντικείμενο εργασίας για τους αποφοίτους στατιστικών σχολών, αλλά συμπληρώνει σημαντικά τις γνώσεις και τα προσόντα των αποφοίτων μαθηματικών, οικονομικών, διοικητικών και ιατρικών σχολών. 

Κάποιος για να μπορέσει να μπορέσει να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και τις γνώσεις του επί της ουσίας ως αναλυτής δεδομένων θα πρέπει να αποκτήσει σχετικές πιστοποιήσεις.  Η πιστοποίηση  επιτρέπει την απόδειξη των σχετικών γνώσεων. 

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες παγκοσμίως είναι η ανάλυση δεδομένων. Η ζήτηση ανάλυσης μεγάλων δεδομένων εκτιμάται από τις υψηλότερες, όπως και οι αντίστοιχες αποδοχές.

Ως εκ τούτου, η απόκτηση πιστοποίησης ανάλυσης δεδομένων θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενημερωμένοι,  να γίνετε αποδεκτοί από ένα καλό μεταπτυχιακό και να βρείτε μία αντίστοιχη εργασία.

 

  1. Πρέπει να εξειδικευτώ σε ένα πρόγραμμα ή να γνωρίζω λίγο από όλα; 

Είναι χρήσιμο κάποιος να γνωρίζει αρκετά καλά Python ή/και SQL, τα οποία  ζητούνται σε υψηλότερη συχνότητα από τις αγγελίες ζήτησης εργασίας. Συμπληρωματικά είναι σημαντικό να υπάρχουν  πιστοποιήσεις και σε άλλα αντικείμενα όπως είναι το Microsoft Power BI Data Analyst, R, Excel Expert, Excel Core, SAS.