Ξένες Γλώσσες - yourstudy-community

Ξένες Γλώσσες

ksenes-glwsses
 

Η εκμάθηση Ξένων Γλωσσών είναι απαραίτητο προσόν για εργασία και σπουδές. Ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός εφαρμόζει δύο διακριτά Προγράμματα Σπουδών για ανήλικους και ενήλικες.

Το πρόγραμμα σπουδών που αφορά τα παιδιά και τους εφήβους βοηθάει από τα αρχικά στάδια τους μαθητές να αγαπήσουν τη γλώσσα, να την μάθουν με το σωστό και βιωματικό τρόπο και να εξοικειώνονται µε τη διαδικασία της αξιολόγησης. Στόχος είναι από τα πρώτα μαθήματα οι μαθητές να είναι σε θέση να εκφράζονται προφορικά στη ξένη γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς έχουν µετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα χέρια τους µια λεπτοµερή έκθεση µε την αναλυτική επίδοση και περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σηµείων του μαθητή. Υπάρχουν διαθέσιμα εξ αποστάσεως και δια ζώσης τμήματα. Οι εκπαιδευικοί είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς. Το φροντιστήριο μας παρέχει εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης, στην οποία είναι διαθέσιμο πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό. Τα προγράμματα σπουδών εξασφαλίζουν πιο σύντομη απόκτηση των πτυχίων σε σύγκριση με προγράμματα σπουδών που ακολουθούν τα άλλα φροντιστήρια, χωρίς να υπάρχει πίεση στους μαθητές και υποβάθμιση της ποιότητας της εκμάθησης.

Το πρόγραμμα σπουδών που αφορά τους ενήλικες  είναι ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες κάθε ενήλικα, είτε αυτός συμμετέχει σε ομάδα (group), ή είναι μόνος του και βασίζονται σε ενδιαφέροντα και σύγχρονα θέματα που αντικατοπτρίζουν τις ραγδαίες εξελίξεις στην κοινωνία και τον κόσμο. Η διδακτέα ύλη είναι χρονικά προκαθορισμένη και ανακεφαλαιώνεται τακτικά. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε  ολιγομελή και ταχύρρυθμα τμήματα. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές στη διδασκαλία ενηλίκων, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις γρήγορα τον σκοπό σου. Το εκπαιευτικό μας σύστημα περιλαμβάνει προγράμματα ενηλίκων που αφορούν όσους δεν διαθέτουν καθόλου προγενέστερες γνώσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε άτομα με γνώσεις της γλώσσας. 

Μην το σκέφτεσαι... Ξεκινούν Νέα Τμήματα Κάλεσε μας για πληροφορίες!

Διάλεξε την Ξένη Γλώσσα που σε ενδιαφέρει!

yourstudy-community yourstudy-community