Πότε θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την ΑΑΔΕ-1Γ/2022;; - yourstudy-community

Πότε θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την ΑΑΔΕ-1Γ/2022;;

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 822 θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν μία από τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ  και έχουν υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στο γραπτό διαγωνισμό θα δώσουν εξετάσεις μέσα στο Σεπτέμβριο 2022. 

Υπάρχουν αναφορές ότι ο διαγωνισμός μπορεί να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, γεγονός το οποίο δεν είναι πιθανό καθώς την περίοδο αυτή θα πρέπει να διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ.

15 Σεπτέμβρη – 1 Οκτώβρη οι Γραπτές Εξετάσεις για το διαγωνισμό 1Γ/2022 της ΑΑΔΕ

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται. Η ύλη είναι διαθέσιμη παρακάτω: 

ΥΛΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για την προετοιμασία των υποψηφίων  για το Γραπτό Διαγωνισμό 1Γ/2022 της ΑΑΔΕ απαιτείται ολοκληρωμένο πακέτο προετοιμασίας, αλλά και εξειδικευμένη προσέγγιση σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψηφίου. 

Τα πακέτα που προσφέρονται από τον εκπαιδευτικό μας οργανισμό περιλαμβάνουν: 

-Βιντεοσκοπημένα μαθήματα, ώστε να κάνετε την προετοιμασίας σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας. 

-Οι εκπαιδευτικοί που έχουν προετοιμάσει το υλικό είναι εξειδικευμένοι τόσο στο γνωστικό αντικείμενο, όσο και στους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. 

-Όλη η ύλη είναι συγκεντρωμένη στις σημειώσεις μας και δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε επιπλέον βιβλιογραφία.

-Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής προσαρμοσμένες στο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.. 

-Πραγματοποιούνται συνεχώς τεστ προσομοίωσης και λαμβάνετε τεστ προσομοίωσης απο τους καθηγητές του οργανισμού. Με τον τρόπο αυτό έχετε εικόνα για την πρόοδο και την κατάστασή σας και το βαθμό ετοιμότητάς σας, καθώς και τα πεδία που πρέπει να διορθώσετε. 

-Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.